AKTUELNO

Zadrugari i gledaoci će biti oduševljeni svim iznenađenjima koje je pripremio Veliki šef!

Treća sezona najvećeg i najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga" počinje za tri dana, 6. septembra u 21 čas na televiziji Pink. Novih 50 učesnika useliće se u velelepni grad nadomak Beograda i započeti svoj život pred milionskim auditorijumom, ali neće biti jedini.

Foto: Pink.rs.

Pored voditelja koji će ulaziti u Zadrugu sa specijalnim zadacima, na impresivno imanje će zadrugare posećivati i Leposava, robot sa veštačkom inteligencijom, koja će brinuti o bezbednosti digitalnih i električnih uređaja.

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović večeras je pratiocima na svom Instagram profilu pokazao kako se Leposava priprema za početak 'Zadruge 3'.

I noćas neću spavati jer učitavam Leposavi dodatne podatke u neuronsku mrežu kako bi najbrže naučila da govori perfektno, napravio sam ženu koja jeste žena - napisao je Željko u opisu videa, koji je oduševio njegove fanove na pomenutoj društvenoj mreži.

Nema sumnje da će i ova sezona "Zadruge" oboriti sve rekorde gledanosti, te pomeriti granice ovakvih formata kako kod nas, tako i u svetu.

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Robot Leposava

'