AKTUELNO

Svi misle da među njima postoje emocije!

Kao bomba je odjeknula vest da će atraktivna brineta Tara Simov krasiti velelepno imanje u Šimanovcima u narednom periodu. Tara, koja se bavi modelingom, ćerka je bivšeg fudbalera i reprezentativca Gorana Simova. Njena lepota, karakter, kao i mnogobrojna poznanstva sa bivšim i budućim zadrugarima zasigurno će je dovesti u centar pažnje.

Foto: Apostolis K.

Tara je bila sa potvrđenim i potencijalnim učesnicima "Zadruge 3" na obaveznom lekarskom pregledu pre nego što su se uselili na velelepno imanje, a među njima se našao i Vladimir Tomović. Simova je izgleda već tada ostavila jak utisak na Crnogorca, a i on na nju, pa su zajedno došli do zgrade televizije Pink.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Ekipu portala Pink.rs je ovo zainteresovalo, a naš paparaco je uspeo da zabeleži zanimljiv trenutak. Naime, Vladimir je krenuo da izlazi iz zgrade, a lepa Tara ga je ispratila i na trenutak su se zaustavili kako bi se pozdravili.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Pričali su nekoliko sekundi, a onda je Tara požela da dobije nešto od Crnogorca, poljubac u obraz.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Tomović joj je rado ispunio želju, a zatim nastavio u nepoznatom pravcu, dok se Simova vratila u zgradu kako bi završila svoje obaveze. S obzirom na to da se već sinoć, na useljenju u velelepni grad, spekulisalo da su se među njima razvile varnice, možda ćemo ove sezone imati novi rijaliti par.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Tara Simov

#Vladimir Tomović

#Zadruga 3

'