AKTUELNO

Otkrili su da imaju velike poslovne planove.

Kako su domaći mediji pisali da David Dragojević živi na račun svoje devojke Ane Korać, kao i to da su bankrotirali, Dragojević je u večerašnjoj emisiji "Zadruga - narod pita" istakao da je zgrožen zbog toga i sve ovo demantovao.

Pisalo je da prodajemo stvari, da je ona bankrotirala. Ja mislim da se na Instagramu videlo ko prodaje stvari koje je nosio. Ja ne prodajem ništa, ne prodajem stvari koje nosim. Evo, ja ću da prodam ovaj sako posle emisije (smeh). To su tako ružni natpisi za nas dvoje. Mi funkcionišemo kao jedan - rekao je Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj ove emisije Darko Tanasijević upitao je Davida da li je mislio na Aleksandru Subotić kada je rekao da prodaje garderobu na društvenim mrežama, na šta on nije želeo da da odgovor.

Koraćeva i Dragojević su večeras otkrili da su uključeni u jedan projekat i da Ana uskoro ide iz zemlje.

Treba da idem van Srbije. Za 25 dana idem u drugu državu, biću zaštitno lice jedne države, saznaćete sve, objaviću na Instagramu...David zna da raspolaže novcem. Ja sam uvek trošila na gluposti, nikad nisam znala da rasporedim taj novac. Ja sam Davidova bebica - rekla je Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Ana Korać

#David Dragojević

'