AKTUELNO

Ima čudan osećaj jer nije učesnik treće sezone!

Luna Đogani je gost voditelja Darka Tanasijevića u poslednjoj emisiji "Zadruga - narod pita" i sa njim razgovara o aktuelnostima i svog života, ali se priseća i svog boravka u Beloj kući. Nakon klipa sa jedne od "Zadrugovizija", Luna je zaplakala u emisiji.

Foto: TvPink Printscreen

Đoganijeva je otkrila da su to suze radosnice, ali i da ima čudan osećaj jer prati sva dešavanja oko "Zadruge 3" i čita naš portal i da joj je čudno upravo to što nije deo nove sezone.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam htela da se ovo desi, ovo nije tuga, ovo je bio moj život, mnogo mi je toga donelo. Život mi se promenio za jednu noć i mnogo mi se sviđa kakva sam osoba postala. Baš pratim dosta i Pink.rs, to je uvek glavni portala koji pratim. Čudno ti je, vraćaju ti se filmovi. Sve ti se vraća, pogledaš sebe u ogledalu i kažeš: "Bože, koliko ti je sve to donelo danas". Shvatila sam koliko sam jaka, izvinite što sam zaplakala, nisam mogla da izdržim. Ovo je stvarno sreća, sreća što sam uspela. Tek ću da imam pobede. Znam šta želi, zahvalna sam i porodici i mami i svima koji su uložili u mene. I ovoj kući i Pinku. Sedim ovde kao pobednica, sutra otvaram sa Željkom Mitrovićem treću sezonu, ponosna sam - ispričala je Luna.

Pročitajte: PROGOVORILA O PRETNJAMA KOJE DOBIJA: Luna USTALA zbog gledateljke, pa joj otkrila kako se nosi sa NEPRIJATNOSTIMA koje preživljava svakodnevno! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Luna Đogani

'