AKTUELNO

Sa ovom zadrugarkom definitivno nema šale!

Tara Simov rođena je 9. aprila 2000. godine, dolazi iz Beograda i bavi se modelingom. Ćerka je bivšeg golmana i reprezentativca Gorana Simova. Završila je srednju školu, a posle “Zadruge” planira da upiše arhitekturu u Istanbulu. U rijaliti ulazi kao solo devojka – pre pet meseci okončala je emotivnu vezu s dečkom za kojeg je čak bila i verena. Dospela je u javnost svojevremeno zbog svađa sa bivšom zadrugarkom Minom Vrbaški, sa kojom se nekada družila i o kojoj, kako kaže, zna najšokantnije tajne. Takođe, prijatelj je Filipa Mijatova, ali i njegove suparnice Ane Korać.

Za sebe kaže da je pozitivna, ali i vrlo agresivna, te da u “Zadruzi 3” ne garantuje za svoje postupke. Prema sopstvenom priznanju, bila je izuzetno problematična tokom školovanja, zbog čega je srednju školu završila vanredno. Ne podnosi Lepog Miću, a u “Zadruzi” ne bi volela da vidi ni Staniju Dobrojević, kao i ljutu suparnicu Minu Vrbaški.

Tara je po ulasku u studio otkrila i da je imala aferu sa jednim zadrugarom, te je voditeljka Dušica Jakovljević upitala o kome se radi.

O Filipu Đukiću je reč, mi smo skroz prijateljski nastrojeni - izjavila je Tara.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'