AKTUELNO

Prve varnice sevnule su još u studiju.

Filip Mijatov, biznismen, iza sebe ima dva braka – u prvom braku, koji je kratko trajao, bio je sa Engleskinjom, dok je drugi brak, prema njegovim rečima, bio veoma lep i trajao je 12 godina, ali su se razišli zbog toga što se više nisu slagali. Za sebe tvrdi da je pozitivna i dobra osoba. U žižu javnosti dospeo je tokom druge sezone “Zadruge”, kada je javno priznao da je bio u vezi sa tada aktuelnom zadrugarkom Anom Korać, o kojoj je u javnost izneo brojne pikanterije i dokaze za svoje tvrdnje. Između ostalog, optužio ju je za bavljenje prostitucijom. ”O svim svojim budućim cimerima mogu da kažem sve najbolje, od mene mogu da očekuju samo dobrotu”, kaže Mijatov.

Odmah po ulasku u studio u razgovoru sa voditeljkom Dušicom Jakovljević govorio je o mogućim sukobima sa cimerima u rijalitiju, ali i da li postoji mogućnost da mu se desi ljubav.

Još uvek ne znam šta će da me snađe, ali držim se.Teško me je isprovocirati, želim samo da širim pozitivu, ljubav ako se desi, desi se - tvrdio je Filip.
Ne može da se desi, Filip nema novca u Zadruzi - ubacila se Miljana Kulić kroz šalu.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'