AKTUELNO

Na estradi ima veliki broj prijatelja, koji su se rado odazvali njenom pozivu i upriličili joj slavlje.

Folk zvezda Ana Bekuta sinoć je proslavila jubilarni 60. rođendan u jednom prestoničkom restoranu, a među zvanicama je bilo mnogo njenih prijatelja i kolega.

Ana je na svojoj proslavi pored lepog raspoloženja pokazala i sjajan izgled, koji je rezultat regulisane ishrane i rada na sebi poslednjih meseci.

Foto: e-stock agency

Njen izabranik Milutin Mrkonjić poklonio joj je skupocenu narukvicu, a Ana je istakla je joj je to najbolji i najdraži poklon.

Na spisku zvanica su se, pored članova Anine porodice, našli brojni njeni prijatelji, ali i kolege sa estrade među kojima su bili Snežana Đurišić sa svojim izabranikom ginekologom Vanjom MIloševićem, Aco Pejović sa ženom Biljanom, Milica Pavlović, Viki Miljković sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom, Stevan Anđelković i mnogi drugi.

Foto: e-stock agency

Foto: e-stock agency

Na pitanje šta je Ana poželela u ponoć za svoj rođendan, kao i šta želi i ovom momentu Ana je imala zanimljiv odgovor, ali ju je Milutin prekinuo i rekao nešto što su svi očekivali

Nisam ništa poželela u ponoć, jer me Milutin zbunio poljupcem, a ono šta želim sada je... - pričala je Ana, a brzo se u razgovor ubacio i Mrka.

Foto: e-stock agency

Da me voliš - rekao je Milutin.

Ana je bila vidno raspoložena i srećna, te je nastavila razgovor sa okupljenom ekipom novinara i istakla da godine su samo broj.

Ja se osećam dobro. Smatram da su godine samo broj i želim vam da doživite iste - rekla je zadovljno pevačica.

Foto: e-stock agency

Foto: e-stock agency

U nastavku pogledajte ceo intervju sa Anom pred sam početak njene rođendanske proslave.

Autor: D. Cakić

#Ana Bekuta

'