AKTUELNO

Već dve godine o njoj pričaju svi gledaoci, ali i učesnici "Zadruge".

Pop pevačica Anabela Atijas prisustvovala je sinoć svečanom početku treće sezone "Zadruge", koju je otvorila njena ćerka, prošlogodišnja pobednica Luna Đogani, a tom prilikom o aktuelnim temama je razgovarala sa okupljenim novinarima kojima je priznala da sebe u rijalitiju ne vidi.

- Ne, ja stvarno nema šanse da bih mogla da živim bez Blankice ijedan dan, tako da je to dovoljno dobar razlog... Mene novac zaista ne privlači u toj meri da bih ja, po svaku cenu... Svaka čast, divim se, na strani sam svih koji se bore i treba da zarade, ali ipak je ona meni i u narednom periodu će biti važnija od svega toga materijalnog. Ne bih mogla da pristanem da izgubim i dva meseca njenog odrastanja - priznala je Anabela.

Foto: Pink.rs.

Ona je bila najveća podrška svojoj ćerki Luni Đogani pre i posle operacije grudi, te je progovorila i o ovoj estetskoj intervenciji kojoj se pobednica "Zadruge 2" podvrgla.

- Imala je fazu da operiše nos, rekla sam joj: "Ni slučajno, to si ti", pa je prevazišla tu fazu... Došla je faza grudi, i to smo prevazišli - ustvari, došle smo do zaključka da treba... Rekla je da neće, pa da ipak hoće. Onda sam rekla - dobro, ako ćemo da radimo, da pravimo ljude budalama, da pričaš kako su ti grudi narasle preko noći, bezveze je totalno. Videće se svakako. Kad smo se već dve godine ogolile, rekla sam: "Našali se na svoj račun", napravile smo simpatičan klip - objasnila je Anabela snimak o kojem proteklih dana bruje svi.

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Poslušajte njen intervju:

Pink.rs

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'