AKTUELNO

Nikad iskrenije!

Popularni pevač i Pinkova zvezda Sloba Radanović danas je bio gost Nemanje Vujičića u jednom od njegovih uključenja u emisiju "Premijera - Vikend specijal". Njega je premijerna ekipa sačekala u jednom parku, a ovom prilikom progovorio je o svemu što mu se dešava u životu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je Sloba sinoć nastupio u Beogradu, primećeno je da peva pesme svih svojih kolega, ali Kijinu nije.

Nisam je ubacio na repertoar. Znam pesmu, znam tekst, ali to bi bilo shvaćeno kao provokacija, da hoću da skupljam poene preko nje, bolje da ne čačkam mečku.

Foto: TvPink Printscreen

Poznato je da je Sloba nedavno stavio tačku na vezu sa devojkom koju nije želeo da predstavi javnosti, a trenutno je solo.

Ne znam ni ja sad gde je, trenutno sam sam, solo, singl, kako već. Malo mi nedostaje, taman sam navikao na nju - rekao je Sloba.

Kako je počela nova treća sezona najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga", Sloba je prokomentarisao kako mu sve to izgleda, da li bi ponovo ušao i ko mu je favorit.

Zadruga iz godine u godinu izgleda sve lepše i lepše. To je sada jedan mali grad i da smo mi tada to imali, mislim da bi bilo mnogo lakše. Moj favorit je Janjuš, da je ostao u prvoj sezoni, mislim da bi ostao do samog kraja. Sviđa mi se i Leposava, možda se ona smuva sa Janjušem - završava Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Poslednjih dana se spekulisalo da je Sloba u vezi sa udatom ženom, te da je njen suprug jedan od opasnih momaka, kojima se ne treba zamerati. Sloba je otkrio da li u tome ima istine i da li se plaši za svoj život.

Naravno da nema istine, u prethodnih nekoliko meseci su me dovodili u vezu sa devojkama koje i ne poznajem, a kamoli sad ovo. Krivo mi je kada neki ljudi nedužni ispaštaju i ta cela priča mi je stvarno ružna. Niti se bojim za svoj život, niti sam sa zauzetom ženom, niti pretendujem na to, stvarno ništa. A generalno da sam hteo da otrkijem identitet svoje devojke ja bih rekao, ali stvarno nisam želeo - rekao je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Pink.rs

#Premijera

#Premijera-Vikend specijal

#Sloba Radanović

#Slobodan Radanović

'