AKTUELNO

Evo gde je Maja odrasla!

U okviru današnjeg izdanja emisije "Premijera - Vikend specijal" gledaoci su imali prilike da pogledaju prilog koji je pripremio novinar Nemanja Vujičić, a koji je otišao u rodno mesto pevačice Maje Berović, gde je živela do 1995. godine.

Foto: Pink.rs.

Nemanja je imao prilike da porazgovara sa Majinom strinom Nadom Berović, koja je ispričala kakvo je bilo detinjstvo sada popularne pevačice.

Otkako je prohodala i počela da priča, ona je pevala. Dok je bila ovde do 1995. godine, Draganu Mirković je u originalu "skidala". To je dete koje sam ja obožavala. Kad su svi odlazili odavde, i ona je. Ceo rat smo proveli pred mojom kućom, okupim svu decu, napravim im kolač od bilo čega. Deca su se družila, ništa nije bilo zagrađeno. Kad krenu granate, sklanjali smo se iza stare kuće koja je bila tu ili kod mene u podrum. Oni pre rata nisu kuću završili, otac i majka su radili u Sarajevu. Njima je otac umro godinu dana pre rata, ostali su mali sa majkom, njoj je to teško palo, plakali su često, majka je morala da radi, da se snalazi. Njena najveća želja je bila da postane pevačica, učenje je nije interesovalo. Nije se mnogo sad promenila, bila je lepa uvek. Nikad nije imala neku manu na sebi da to promeni. Uvek je ostala jednostavna, pristupačna, neuobražena. Dođe ona u Sarajevo, odemo na čaršiju, bili smo na koncertu, bilo je jako lepo - ispričala je Nada.

Foto: TvPink Printscreen

Meštanka ovog mesta istakla je da je Maja dolazila u svoj rodni kraj.

Sećam je se, znam da je njena familija dobra, da su okej ljudi, dobri ljudi, bili pre rata i posle rata. Ja mislim da su oni bili pre dve godine, i ona je dolazila. Ona se iselila za vreme rata, otišli su tad - ispričala je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledala Majina kuća u kojoj je odrasla možete pogledati u nastavku.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Maja Berović

#Premijera-Vikend specijal

'