AKTUELNO

Nije mogla da odoli!

Pevačica Kija Kockar bila je pobednica prve sezone Zadruge 1, a javnosti je poznato da je titulu najbolje učesnice odnela upravo zbog ogromne podrške obožavaoca, kada je doživela javnu prevaru od strane svog, sada već bivšeg supruga, Pinkove zvezde, Slobe Radanovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna Đogani je tada uplovila u ljubavnu vezu sa njim, što je Kockarevoj teško palo, a odmah po završetku rijalitija podneli su zahtev za razvod braka i zauvek stavili tačku na sve što su imali.

Lunin otac, Gagi Đogani podržao je vezu njene ćerke sa oženjenim pevačem, a Kija je zbog toga bila ogorčena na njenu porodicu i javno isticala razloge zbog kojih ima potpuno pravo da o njima govori sve najgore.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, došlo je do naglog preokreta kada je Gagi postao učesnik Zadruge 3, a kamere su usnimile kako je pred svima zaigrao uz njenu pesmu ,,Zlatan" i javno se pohvalila na društvenoj mreži Instagram uz komentar da joj se dopao ovaj gest Luninog oca.

Foto: Printscreen Instagram/kijakockar

Da li je ovo znak da je Kockarevoj ipak drago zbog ovog postupka i da će ga u nekom trenutku možda i podržati, preostaje da vidimo.

K.Ristić

#Kija Kockar

'