AKTUELNO

Dobio je i specijalan zadatak!

Gagi Đogani nakon razgovora sa Leposavom, vratio se u Rajski vrt gde je Drvetu mudrosti nastavio sa pričom o zadrugarki koja mu je zapala za oko. Nije znao da navede njeno ime, ali uz razgovor sa Drvetom došli su na jednu ideju.

Foto: TvPink Printscreen

Zbunjen sam, ne znam kako da odragujem, malo se adaptiram sredini. Meni je dobro, ali treba mi vremena. Fali mi porodica, mislim na porodicu i na decu - započeo je Gagi.

Međutim, Gagi je u razgovoru sa Leposavom rekao da mu se dopada jedna zadrugarka, ali da joj ne zna ime, potom je Đogani odlučio da ode do nje i pita je za ime. Gagi je prišao Ivani Šopić, upitao je za prezime, a potom je zagrlio i poljubio u obraz.

Foto: TvPink Printscreen

Gagi se potom vratio u vrt i Drvetu preneo sve informacije, pa je otkrio šta mu se to sviđa kod Ivane.

Jedva sam je našao, Šopić Ivana se zove. Izvinio sam se što sam je pitao, jer ipak smo ovde tri dana, a ja joj ne znam ime, neće mi niko zameriti zbog toga. Ona mi se dopada, ali mislim da se njoj dopada Stefan, to sam video prvog dana. Sve mi se dopada kod nje, dobra je i fina je. Bila je u plesnoj školi kod mene - dodao je Đogani, a onda je dobio zadatak da obavi razgovor sa Ivanom, kako bi saznao sve informacije o njoj.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'