AKTUELNO

Lepa Amerikanka privukla je pažnju srpske pevačice nakon što je obradila njenu pesmu.

Pevačica Milica Pavlović nedavno je objavila svoj drugi studijski album "Boginja" koji je postigao veliki uspeh, a čini se da se publici najviše dopala pesma "Mogla sam".

Foto: Youtube

Ovaj Miličin hit, koji ima veliki broj pregleda na Jutjubu, privukao je pažnju i publike van regiona, pa ju je zapazila i tamnoputa Amerikanka Nwando koja je rešila da otpeva svoju verziju ove pesme.

Kako je napisala, ona je opsednuta Balkancima i ima veliku želju da nauči srpski jezik.

Foto: Youtube

Zaista volim srpsku muziku i odlučila sam da uradim obradu pesme "Mogla Sam" Milice Pavlović. Da naučim tekst pesme gledala sam Miličin oficijalni spot iznova i iznova sve dok nisam naučila celu pesmu. Takođe učim srpski, pa sam već znala neke reči iz teksta. Ipak, znam da sam napravila mnoge greške, zato vas molim da mi u komentarima date savete da popravim moj srpski. Hvala vam puno - napisala je ona u video-snimku, a kako je otpevala ovu pesmu poslušajte u video-snimku:

Ovaj snimak pogledala je i Milica, koja se oduševila obradom pesme, pa ju je podelila na svom nalogu na Fejsbuku uz komentar:"Muzika ne poznaje granice. Bravo".

Autor: D. Tanasijević

#Milica Pavlović

#pevačica

'