AKTUELNO

Njena drugarica progovorila za Pink.rs!

Ivana Šopić svojom energijom i harizmom privukla je veliku pažnju ukućana u rijaliti programu "Zadruga 3", a mnogi muškarci u Beloj kući nisu ostali imuni na njenu lepotu. Sa druge strane, i njoj su za oko zapali pojedini ukućani.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: KRILA GA JE KAO ZMIJA NOGE! Sara Jo napokon POKAZALA DEČKA! EVO KO JE ON! (FOTO)

Šopićeva je, tokom pitanja novinara koja su bila u nedelju veče, izjavila pred kamerama najgledanijeg rijalitija u ovom delu Evrope kako bi čak imala i intimne odnose sa Vladimirom Tomovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Ekipa portala Pink.rs pozvala je Ivaninu podršku, a njena drugarica Hana rekla nam je kako je Ivana ista pred kamerama kao i napolju, kako nas od nje najbolje tek očekuje, ali jekomentarisala i Ivanin izbor kada je reč o muškarcima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana se u Zadruzi pokazala baš onako kao što smo očekivali, najbolje! Ja sam joj i rekla da ide, takva je ona. Takva je ona i ovako u prirodi. Ona je glavna zavodnica u kući, ko će? Nema tamo nijedna druga! Ja je takvu znam i kad god se negde pojavimo, ona je ta koja ostavlja utisak - govori Hana i dodaje:

Foto: TvPink Printscreen

Još je gore napolju sa muškarcima (smeh), mislim, još je luđa! Za s*ks ne znam, ali mene iskreno ništa ne bi čudilo i iznenadilo od nje. Mislim, ona je takva kakva jeste, to sigurno. Što se s*ksa tiče, ništa nas ne bi iznenadilo. Nije moguće, sad ne znam da li će sa njim. Teško da će ona izaći sa Vladimirom kao par. Mi ćemo ga prihvatiti, prihvatali smo i gore od njega - prokomentarisala je Hana odnos Vladimira i Ivane.

PROČITAJTE: HOĆE S*KS PRED KAMERAMA SA NJIM! Ivana Šopić bi volela VRELU AKCIJU sa OVIM zadrugarom! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Ivana Šopić

'