AKTUELNO

Ona je najstarija aktivna domaća glumica.

Glumica Branka Veselinović danas slavi 101. rođendan, a u razgovoru sa domaćim medijima istakla je da joj je život bio ispunjen optimizmom, pozitivnom energijom i snagom.

Svojom vedrinom pokušava da uveseli i sve drage ljude oko sebe, a Branka septembarske dane provodi u bašti svog doma na Vračaru, gde okružena zelenilom uživa čitajući knjige. Branka više ne računa godine, za koje kaže da su samo brojka, a zatim je uputila i nekoliko saveta za dug i srećan život.

Nemojte da pijete, pušite. Budite veseli, trudite se da pomognete drugome, budite dostojanstveni, a starost nemojte da gledate kao starost, već kao radost života koju su vam bog i priroda dali - priča Branka Veselinović.

PROČITAJTE: KRILA GA JE KAO ZMIJA NOGE! Sara Jo napokon POKAZALA DEČKA! EVO KO JE ON! (FOTO)

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

U životu joj nisu uvek cvetale ruže, ali se uvek trudila da bude jaka. Branka Veselinović savetovala je sve da ne budu stalno negativno raspoloženi, a onda je i istakla zbog čega je najsrećnija.

Nemojte stalno biti ljuti i očajni! To ne valja. Srećna sam i ponosna što sam i dalje vitalna. Što mogu da izađem iz kuće, prošetam, zaigram na daskama koje život znače. Ne dozvoljavam da nešto bude bolno. Zato često idem po bolnicama, domovima, na dečje manifestacija i družim se sa ljudima - izjavila je Branka.

Tokom života njena najveća ljubav bio je suprug Mlađa Veselinović, sa kojim je bila zajedno skoro 40 godina. Branka ističe da je Mlađa i dalje u njenom srcu, zbog čega joj mnogo nedostaje. Međutim, glumica jednu svoju želju nije ispunila u životu.

Imala sam veliku ljubav u mom Mlađi. Bili smo zajedno skoro 40 godina. On je i dalje u mom srcu. Nedostaje mi mnogo, ali ja ne glumim optimistu, ja sam optimista. Nažalost, nisam imala sreću da imam decu. Mnogo mi je žao. Eto, u nekom braku ljudi nemaju decu. Tako je bilo u mom. Moj Mlađa i ja smo se mnogo voleli. Ali eto, ostala sam i bez njega. Nikada nisam bila usamljena, moj Mlađa je tu u mojim mislima. Nije umro, on je otišao! - govori Branka Veselinović.

PROČITAJTE: OGLASILA SE PRVI PUT NAKON SPEKULACIJA DA SE RAZVODI: Kaja Ostojić se obratila svima otvorenim pismom! TREĆI BRAK JOJ SE RASPAO, A EVO I ZAŠTO! (FOTO)

Pink.rs

#Branka Veselinović

'