AKTUELNO

Emisija "Amidži šou" svakog utorka u 23 časa pred milionskom publikom TV Pink!

Da i u novoj sezoni jedne od najpopularnijih emisija zabavnog karaktera – “Amidži šou”, gledaoce TV Pink očekuju najaktuelniji gosti i teme sa srpske javne scene, svedoči i epizoda pred nama, u utorak 17. septembra od 23 časa. Autor i voditelj Ognjen Amižić će ovog utorka ugostiti troje popularnih pevača - Radu Manojlović, Darka Lazića i Dženana Lončarevića.

Foto: TvPink Printscreen

Svi Ognjenovi gosti imali su buran period ove godine, a neke bura tek očekuje. Mesecima se u javnosti govori o venčanju Rade Manojlović i Harisa Berkovića, ali oni se nisu izjašnjavali o tome. Pevačica se već neko vreme nije pojavljivala u medijima i nije davala izjave, pa će emisija “Amidži šou” biti sjajna prilika da premijerno saznamo da li se tajno udala ili je raskinula sa Harisom, posle četvorogodišnje ljubavne veze.

Foto: Pink.rs, TvPink Printscreen, Pixabay.com

Kroz šta je sve prošao Darko Lazić ove godine svi znaju, ali kako se on oseća – saznaćemo u emisiji. Ognjen Amidžić će pitati Darka, pre svega, za zdravlje, a potom i sve ostalo što javnost zanima. Pevać će prvi put govoriti o tromesečnom sinu Alekseju, kao i o odnosu sa verenicom Marinom Gagić i novinskim natpisima o njihovom raskidu. Neće izostati priča o razvodu od supruge Ane Sević i drugim aktuelnim temama iz života slavnog folkera.

Foto: TV Pink Printscreen

Još jedan slavni pevač će dati odgovore na mnogobrojna pitanja koje javnost zanima. Između ostalog, čija anđeoska krila čuva i zbog čega odlazi za Kanadu – otkriće Dženan Lončarević. Radno leto je za njim, a novi album pred njim, pa u emisiji “Amidži šou” slušamo novih hit koji dira pravo u dušu.

Foto: TvPink Printscreen

Ostanite i ovog utorka od 23 časa uz TV Pink i emisiju “Amidži šou” – vašu oazu zabave!

Autor: Pink.rs

#Amidži Šou

#Darko Lazić

#Dženan Lončarević

#Ognjen Amidžić

#Radmila Rada Manojlović

#Televizija Pink

#emisija

'