AKTUELNO

Imaju velike planove!

Kao bomba u domaćim medijima je odjeknula vest da je bivša učesnica ''Zadruge'', pevačica Nadežda Biljić u blagoslovenom stanju i da će, nakon pakla kroz koji je prošla, roditi dete Tomi Paniću.

PROČITAJTE JOŠ: SANJA UPALA MATOROJ U KUPATILO I UHVATILA JE NA DELU! Evo šta je radila u kadi! Stankovićeva sve zabeležila!

Foto: Pink.rs/Ognjen B, Pixabay

Toma je od svoje majke saznao radosnu vest, budući da je imao zabranu prilaska pevačici nakon što je pre mesec dana fizički nasrnuo na nju, a sada kada je ta zabrana konačno istekla, maneken je pozvao pevačicu koja nosi njegovo dete.

Panić je za Pink.rs otkrio kako je protekao njihov prvi razgovor, kao i kada će se konačno videti kako bi razgovarali o prinovi i njihovom odnosu.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević, Pink.rs

- Čuo sam se sa Nadeždom. Dogovorili smo se i kada ćemo se videti, a to će biti za nekoliko dana. Tada ćemo razgovaratim o svemu i doneti odluku kako ćemo odgajati bebu. Razgovor je tekao normalno, kao da se ništa nije desilo - otkrio je Toma za Pink.rs i dodao:

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

- Srećan sam što ću postati tata, a sad kad sam se čuo sa Nadeždom, pao mi je kamen sa srca jer znam da je spremna da razgovaramo kao dvoje odraslih ljudi i zaboravimo na sve loše stvari - rekao je Panić za naš portal, a da li će nakon njihovog susreta pasti i pomirenje, ostaje da saznamo.

Autor: M. K.

#Nadežda Biljić

#Tomislav Panić

'