AKTUELNO

Na sopstvenom venčanju desio mu se peh.

Reper Dalibor Andonov Gru izgubio je život prošlog ponedeljka vozeći kajt, a ova tragedija potresla je celokupnu domaću javnost. Gru je iza sebe ostavio neutešnu suprugu Danicu i dvoje dece, sina Relju i Vuka, a on je jednom prilikom ispričao njihovu ljubavnu priču.

- U klubu smo se upoznali, ona je radila u agenciji ''Miss Yu'', imali su neku proslavu! Mi smo isto slavili i tu je bio zajednički prijatelj iz Kragujevca koji nas je upoznao. Te večeri nije se desilo ništa, samo poznanstvo. Posle toga sam radio nastup u Kragujevcu i Danica je došla na taj nastup! Naše upoznavanje je takoreći trajalo jako dugo, ali čim smo počeli da se zabavljamo otpočeli smo i zajednički život. U prvom trenutku kada smo se upoznali bio je presudan fizicki izgled, ali kada smo počeli da pričamo, shvatili smo koliko smo različiti, a koliko se privlačimo - rekao je reper jednom prilikom i otkrio da je Danica bila uslovljena, ali da je ipak odabrala njega.

Foto: Printscreen YouTube/ Venčanje od A do DA

- Danica je tada trebalo da ide na Izbor za ''Mis univerzuma'' i nije otišla zbog mene! Bila je uslovljena ili ja ili oni, ali to neki drugi znaju. Pravi prelazak kod mene bio je nekoliko meseci kasnije jer je ona živela u Kragujevcu. Znam da sam morao više puta da idem da razgovaram sa njenim ocem i majkom. Prvi put njen otac nije hteo ni da razgovara sa mnom. Nije bilo lako i jednostavno i ja ih razumem. Ni ja svoju ćerku nikad ne bih pustio, pa bar do jedno 35. godine (smeh). Živeli smo dugo baš i nikada nešto nismo pričali o braku. 2005. smo proveli sedam meseci u Egiptu i tamo sam je verio, a 2006. smo pravili venčanje. Tamo sam kupio prsten. Imali smo apartman na plaži, pod palmom. Bilo je takoreći jutro. Ja nisam nešto pretereno romantičan, ali bilo je simpatično. Ona nije očekivala, bilo joj je drago i rekla je “pa naravno”! Svadba se desila krajem 2006. i realno taj neki papir nam nešto nije bio bitan. 2007. godine smo dobili prvo dete. Ja sam dao da Danica o svemu odlučuje - rekao je Gru, pa ispričao jednu anegdotu sa svog venčanja.

Foto: Printscreen YouTube/ Venčanje od A do DA

- Zvao me tada Marko Janković iz grupe 187 i kaže mi: “Mi smo svi ispred crkve ne mogu da verujem da kasniš na svoje venčanje''! Nakon crkve smo se preselili u restoran bili su tu naši dragi prijatelji! Svirao nam je tada čuveni Hua Hua bend! Bilo je i zabavnjaka i narodnjaka. Prvi ples smo imali uz pesmu Sergeja Ćetkovića. Danica je bila trudna, pa smo takoreći medeni mesec proveli na Jahorini, ali nam sam medeni mesec nije bio toliko bitan - rekao je reper i dodao:

Lepo je imati što više dece, ne podržavam ono pravim desetoro dece i nemam da ih hranim, ali ako neko ima materijalnih mogućnosti i može da se posveti onda podržavam što više dece. Danica je preuzela dosta obaveza na sebe, ja sam posle braka nastavio da živim život kao oni pre! Nisam mogao da odustanem od nekih stvari! Ona je radila jedno vreme i to mi je bio pakao! Ona je onda prestala da radi i preuzela najveći deo obaveza oko klinaca.

Autor: Pink.rs

#Dalibor Andonov Gru

'