AKTUELNO

Želi da saseče sve na vreme, kako ne bi patila.

Milica Kemez se tokom današnjeg popodneva poverila svojoj rijaliti cimerki Ivani Krunić da primećuje da se Filip Đukić udaljava od nje i da joj ne posvećuje dovoljno pažnje, zbog čega je tužna.

Foto: TvPink Printscreen, Pixabay

Ako posle tri dana ti nemaš neko interesovanje i povučeš se, šta će biti kasnije. On je malo istripovana osoba. Sa mnom je završio svaku komunikaciju. Mene jedino što može da izvede iz takta su emocije i ljubav - jadala se Milica Krunićevoj.
On tim ludovanjem prikriva svoje emocije. Ti njemu treba da kažeš šta očekuješ od muškarca. Bolje je da se rastanete pre nego što krene ljubav - pričala je Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

Da li će nakon ovog razgovora Milica porazgovarati sa Filipom i da li će poslušati svoju rijaliti cimerku, ostaje da saznamo.

Ti ne treba da budeš inicijator tog razgovora, ali će svakako doći trenutak kada ćete razgovarati - savetovala je Ivana Milicu.
On uhvatio neke dve, tri, one se smeju njegovim glupostima. Došlo mi je da ih zadavim. Bolje da prekinem ovo sada - zaključila je Kemezova.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ŽESTOKA SVAĐA U BELOJ KUĆI! Janjuš i Tomović obili kasicu, a onda je Krunićka napravila POTPUNI HAOS! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Ivana Krunić

#Milica Kemez

'