AKTUELNO

Mislila je da će lako preći preko svega.

Natalija Trik FX ne može da se pomiri sa činjenicom da su njen suprug Sani Ibramov i njihov dugogodišnji prijatelj i saradnik Ivan Gavrilović imali žestoku svađu, a svi su čuli kako su između njih pale teške reči koje bi retko ko oprostio.

Ona je odmah ušla u "Zadrugu" kako bi pokušala da ih pomiri, u čemu je i uspela, a onda je Drvo mudrosti dobilo informaciju da je Natalija tužna i odmah je pozvao na razgovor.

Foto: TvPink Printscreen

Ja Ivana znam mnogo dugo, ali prosto, navikla sam na to. Ima on te ispade, mi mnogo dugo radimo zajedno. Ne mogu da kažem da mi je svejedno. Imamo specifičan odnos, ne mogu da se naljutim na njega, baš zato što dugo radimo i mnogo sam dobra sa njegovom porodicom. Mnogo volim njegovu ženu, klince, odrasli smo zajedno. Ali, krivo mi je i razočarana sam. Malo mi je nezgodno, mislim da je Saniju to jako teško palo i mislim da je to zbog mene progutao da se ja ne bih nervirala. Počeću da plačem, ne mogu da verujem - rekla je Natalija.

Ona nije mogla da zadrži suze, pa je priznala i šta je to što je najviše brine u ovom trenutku.

Foto: TvPink Printscreen

Brinem se zato što imamo malU kucu, Dejan stalno radi i to mi malo teško pada, ali za sada je ovde sve okej. Snalazimo se kako moramo - rekla je Natalija.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'