AKTUELNO

Septembar je za njih mesec rođendana!

Pevačica Ilda Šaulić i njen suprug Bojan Vučković danas su, u jednoj prestoničkoj igraonici, proslavili treći rođendan svojoj ćerki Emi. Oni su odlučili da naprave rođendan baš u igraonici, s obzirom na to da Ema ima puno drugara iz vrtića, ali su proslavi prisustvovali i članovi porodice i prijatelji.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Tema rođendana je, po Eminoj želji, bila bajka "Uspavana lepotica", a kako nam je Ilda istakla, njena ćerka je baš želela da bude princeza.

Ona je sama izabrala haljinu, motiv ove godine su nam bile princeze, ona je želela da izgleda tako i mislim da smo uspele u tome. Ovo su divne stvari koje se u životu dešavaju, septembar je nama ispunjen rođendanima, svakog dana imamo razlog za slavlje, tako da je ovo poseban dan u septembru, da nam dođu drugari i porodica, da se malo okupimo i proslavimo. Ona je poželela lutku i lizalicu, to je svima rekla (smeh). Mi smo sugerisali familiji i prijateljima koji su nas pitali, tako da su tu neke igračke, knjižice koje ona voli, biće puno dece iz vrtića, a i mi imamo puno prijatelja sa malom decom, pa će sve to biti lepo - rekla nam je Ilda.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Na proslavi je bila i Ildina majka Goca Šaulić koja, sasvim razumljivo, nije želela da daje izjave novinarima, a tu su bile i pevačicina prijateljica Marina Tadić i kuma Dajana Paunović.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Emi je teško odabrati poklon i nešto što ona nema, ali vidim da sve devojčice vole sad neku interaktivnu lutku, svašta nešto radi (smeh). Naravno da joj želim sve najbolje, Emiška je jedna razdragana devojčica, komunikativna, ima i na koga da bude, neka takva i ostane - rekla je Dajana.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Ilda je progovorila i o novoj pesmi, te istakla da je veoma zadovoljna reakcijama, a nije mogla da ne pomene zašto je odlučila da je objavi baš 17. septembra. Dok je o tome govorila, zastala joj je knedla u grlu, a sve možete pogledati u nastavku.

Autor: D. C./ N. V.

#Ilda Šaulić

'