AKTUELNO

Veličanstveni vatromet obasjao nebo nad Beogradom

Ove večeri glamuroznom žurkom televizija Pink proslavlja 25 godina postojanja i uspešnog rada. U prestoničkom restoranu "Topčiderac" okupio se veliki broj zvanica iz svih slojeva javnog života Srbije, a prisutnima se obratio i vlasnik "Pink Media Group" Željko Mitrović.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović

Naime, on se zahvalio svim zvanicama na dolasku i osvrnuo na prethodnih 25 godina postojanja televizije Pink, rekavši da prošlost sada ostavljamo iza nas.

Dobro veče dragi prijatelji, dobro veče dragi gosti. Hvala vam svima što ste došli danas, 25 godina, četvrt veka i mi smo to tako nazvali "Golden age", zlatno doba. Vidim da ste svi vi poneli nešto zlatno, i meni su stavili nešto zlatno, pa kad su me pitali, rekao sam "To mi je Milica stavila, da budem zlatan". Mi smo nekako još uvek u tinejdžerskom dobu i ne damo se tako lako. Jedni druge u Pinku sprečavamo da izađu iz tinejdžerskog perioda i to je tako, na Pinku niko ne stari duhom. Već od sutra će svih 25 godina za nas biti istorija, a svaki sledeći dan je nova šansa i budućnost. Pobrinućemo se da se ne obaziremo na prošlost, a bilo je i uspona i padova, ljubavi, brakova, mnogo dece se rodilo na Pinku. A kad spomenuh dečicu, pozdravio bih moje prijatelje iz Zvečanske i ostalih domova koji su ovde. Prošlost sutra zaključavamo, a večeras vam želim da se lepo provedete, da ostanemo do jutra. Biće dobar program, tri četiri koncerta, a ja ću biti prvi. Vama želim da se ludo provedemo. Živeli - rekao je Željko Mitrović, a onda je pušten grandiozni vatromet.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Televizija Pink

'