AKTUELNO

Emisija "Sedi dole" ne prestaje da intrigira.

Najpopularnije rubrika emisije "Sedi dole", koju vode voditelji Stefan Kandić i Stefan Milošević je svakako "Pandorina kutija". Zadrugari tokom nedelje imaju prilike da anonimno napišu sve ono što misle, a voditelji to svakog petka čitaju u emisiji. Ovoga petka su bili posebno inspirativni.

Foto: TvPink Printscreen

Milošević i Kandić su prvo pročitali glasove zadrugara, koji su birali najvećeg kompleksaša u kući. Pobedu je odneo Nikola Orozović sa 4 glasa, a iza njega su bili Bora Santana, Dražen Bakić, Dalila Dragojević i Vesko Đukić. Nakon toga su pročitali anonimne poruke zadrugara, koje su šokirale sve.

Mateji se sviđa Milica Kemez. Tomović je isp*šio kod svih devojaka. Bora je sinoć zavodio Milicu Kemez. Vlada je muška k*rva "Zadruge 3". Nina ne bira način da ostane što duže u rijalitiju, zaigrala se mala opasno. Jeleni Filip pristaje kao piletu s*se. Radi Manojlović se svideo Janjuš, sinoć kao da je njemu bio rođendan - glasile su anonimne poruke zadrugara, a jedna je bila posvećena Ivani Šopić:

Pročitajte: OVOME SE NIJE NADALA: Đedović otkrio TAJNI RAZGOVOR sa Mionom! Priznala mu je da je ZALJUBLJENA u Tomovića? (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Šopićeva, zamoliću te da dok pijemo jutarnju kafu, malo sakriješ svoje grudi

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Marko Janjušević

#Rada Manojlović

#Zadruga 3

'