AKTUELNO

Ispao veliki nesporazum.

Kako se šuška po estradnim krugovima, pevačice i koleginice Milica Todorović i Aleksandra Prijović navodno su zahladnele odnose nakon nesporazuma oko pesme koju su obe htele.

Foto: Pink.rs/Nemanja Vujičić

PROČITAJTE JOŠ: AKO JE VIDIM SREĆNU... Sloba Radanović otvorio dušu! POSLE SVEGA progovorio o Luni Đogani: Ovakve reči nije očekivala NI U NAJLUĐEM SNU (VIDEO)

Aleksandra je prva čula tu pesmu, dopala joj se i htela je da je uzme. Međutim, ona je već imala sve pesme gotove za album i htela je da joj se ta pesma sačuva, ali ju je producent ponudio Milici Todorović i još joj je rekao da je istu pikirala i Prijovićka – tvrdi izvor i dodaje:
Na kraju je došlo do svađe u studiju i producent je ispao kriv što je obema pokušao da proda pesmu, pa je neko posavetovao Aleksandru da se povuče i da ni slučajno sada ne uzima pesmu. Tako je i bilo, ali je Milica zamerila Aleksandri što je u sve umešala i treću osobu – istakao je izvor.

Foto: Pink.rs

Aleksandra je imala komentar na sve ovo i objasnila pomenutu situaciju:

Sa Milicom nisam imala problem. Ja sam htela da uzmem pesmu, međutim, kompozitor nije imao vremena da se vidimo kako bih mu platila. On je verovatno shvatio da ja neću pesmu čim mu nisam odmah dala novac, iako sam mu rekla da je želim, samo da mi javi vreme i mesto gde da mu donesem pare. Ja mu jesam rekla da ta pesma neće ići na album jer sam imala već sve pesme, ali da je želim za sledeći, on je rekao dobro, a onda ju je ponudio Milici. Ona nema veze s tim, došla je u studio, ponuđena joj je pesma i ona je htela da je uzme. Kasnije je Milica odustala od pesme, i sada nit’ je ona snimila, nit’ sam ja – otkrila je Aleksandra.

Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Milica Todorović

'