AKTUELNO

Dala je pravi recept.

Autorka i voditeljka "Magazina In" Sanja Marinković ove subote u novom izdanju emisije ugostila je aktuelne i zanimljive gošće, pevačicu i pobednicu "Zadruge 2" Lunu Đogani, pevačicu Ildu Šaulić, voditeljku Dušicu Jakovljević, kreatorku Vericu Rakočević, glumicu Srnu Lango i trenera za lični razvoj i pisaca Jovanu Heismayr.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NE DAM LOŠIM MISLIMA DA ME OPSEDAJU Nada Obrić treći put ODSTRANILA KANCER, pa zasijala na Pinkovoj gala žurki: Evo kako se oseća sada, POSLE OPERACIJE (VIDEO)

U razgovoru sa gošćama Sanja je postavila pitanje šta žene da rade kako ne bi došlo do gubitka samopouzdanja, na šta je Srna imala veoma interesantan odgovor.

Samopouzdanje kreće prvo iznutra. Dosta stvari moraš da uradiš, dosta knjiga koje čitaš, muziku da slušaš, da se pozabaviš samim sobom, bez obzira na uspone i padove na koje naiđeš u životu. Sve faze dnevne, nedeljne, mesečne, višegodišnje prolaziš sa tim nekim svojim ljudima, tako da oni u tebi bude potrebu da spontano budeš najbolja verzija sebe, kako god se to zvalo - rekla je Srna.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Srna je prošla period bolnog razvoda od svog dugogodišnjeg partnera i kolege Irfana Mensura, pa je ovo sigurno najbolji recept za sve žene koje prolaze kroz istu životnu fazu.

D. C.

#Magazin In

#Sanja Marinković

#Srna Lango

'