AKTUELNO

Opisala do detalja zašto voli svoga dečka.

U današnjem izdanju emisije "Magazin In" kod voditeljke i autorke Sanje Marinković gostovale su dame sa naše javne scene. Među gošćama bila je i pobednica "Zadruge 2", mlada pevačica Luna Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Sanja je želela da čuje kako bi trebalo da izgleda i koje osobine bi trebalo da ima idealan muškarac po Luninom mišljenju.

Kao što je sada moj partner. Neću da ureknem. Uvek kad sam hvalila, nije ispalo kako treba. Ok je. Juče sam pričala društvu kakav je meni sad muškarac potreban u ovom mom ludilu u kom živim. Za ovaj moj novi početak mi je baš potreban muškarac kao što je Marko. Ozbiljan, iskusan, ne smara me, ne zove, ne tripuje, ne ljubomoriše, nema tenzije, sve je kod njega lagano i polako. Pomaže mi i te kako, imam mnogo toga da naučim od njega, sviđa mi se to što je stariji od mene, mnogo je prošao kroz život, borac je, samostalan. Kod mene fizički izgled nije presudan, imala sam ja lepotane koje možeš da okačiš na zid i da ih gledaš, a nemaš o čemu da pričaš sa njima. To mi je najmanje bitno, a najbitnije kod njega mi je što u njemu imam podršku i što mi je prijatelj, znam da je on bez obzira na sve tu za mene - rekla je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KAKO ČUVAŠ, TAKO JE TVOJE: Nakon glasina da su ona i Lukas RASKINULI, oglasila se Jovana! Slikala se GOLA, pa folkeru poručila OVO! (FOTO)

Gošće i publika u studiju su nagradili Lunu gromoglasnim aplauzom zbog ovog izlaganja, a verujemo da će i Marku Miljkoviću biti drago kada čuje kako ga je njegova lepša polovina opisala.

R. L.

#Luna Đogani

#Magazin In

'