AKTUELNO

Mnogo ju je povredio.

Tokom dana došlo je do nesuglasica između Jelene Krunić i Filip Reljića i to zbog toga što zadrugarka smatra da je Filip izbegava i ne želi sa njom da podeli svaki detalj njegovog života.

Njih dvoje su i tokom večeri poveli ozbiljan razgovor koji se završio Jeleninim suzama. Mina Vrbaški je došla u pab kako bi utešila Krunićevu, a onda joj je ona jecajući priznala da je pogrešila što je uplovila sa njim u vezu.

Foto: TvPink Printscreen

Niko mi nije trebao. Niko! Neko ko će da se ustručava za sve! Ja ne bih milion stvari napolju uradila, ne bih pljuvala nikoga - pričala je Jelena plačljivim glasom.

Videvši njene suze, Drvo mudrosti je pozvalo Jelenu u Rajski vrt, kako bi saznalo šta je razlog njenih suza.

Foto: TvPink Printscreen

Razumem da dečko nije iz ove priče. Vidi se da on ne razume da je ovo meni posao. Moram da uradim nešto za sebe i za svoju porodicu. Ja nailazim na nerazumevanje, ja jesam starija od njega sedam godina i prošla sam neke stvari. On meni zamera neke banalne stvari. Juče kada je bio rođendan. Ja sam odsekla dva parčeta torte za nas dvoje, a on je rekao kako ću ja oba parčeta da pojedem. Ja njega nisam jutros probudila, ja sam njega sinoć zatekla u radionici kako plače i skloni se od mene jer želi da sve to reši sam. Mi očigledno ne možemo da nađemo zajednički jezik. Problem je očigledno u meni - pričala je jecajući Krunićeva.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Jelena Krunić

'