AKTUELNO

Igrica je presudila.

Tokom prethodne večeri u Beloj kući su održane nominacije, a zadrugari i publika su imali priliku da glasaju za ukućanina koji će da napusti velelepno imanje u Šimanovcima. Ove nedelje potrčci su bili Iva Grgurić i Stefan Karić, a zadrugari su odabrali Ivu kao ukućanku koja će se boriti za svoj opstanak.

Publika je najmanje simpatija dala Monji Milenković, a ona je bila druga zadrugarka koja je nominovana za izbacivanje ove nedelje. Njih dve su provele ceo dan u izolaciji, a po dolasku voditelja Ognjena Amidžića došlo je vreme da zaigraju igru koja će jednoj od njih dve udvostručiti glasove ukoliko pobedi.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj je objasnio nominovanim zadrugarkama da za tri minuta moraju vezanih očiju da pogode koji od navoja ide na koj šraf. Iva je izašla kao pobednica iz ove igre i njoj su udvostručeni glasovi, a voditelj je saopštio zadrugarima da je Grgurićeva osvojila 75% glasova, dok je Monja otkrila 25% glasova.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dve su čestitale međusobno jedna drugoj, a kako je Monja osvojila manji procenat glasova, ona  je morala da se pozdravi sa zadrugarima i napusti zauvek velelepno imanje u Šimanovcima.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Iva Grgurić

#Monja Milenković

'