AKTUELNO

Janjuš ustao da odbrani Đukića.

I ove subote u emisiji "Pitanja novinara" zadrugari odgovaraju na intrigantna pitanja predstavnika sedme sile. Urednik zabave portala Pink.rs i novinar Darko Tanasijević popričao je sa Milicom Kemez o njenom odnosu sa Filipom Đukićem. Filip je sve vreme pravio grimase dok je Milica odgovarala na Darkova pitanja.

Foto: TvPink Printscreen

Darko je želeo da Filip prokomentariše prekid komunikacije sa Milicom i poljubac sa Ivanom Šopić.

Što se tiče ove priče, ja ne mislim da sam nekoga obmanuo. Ja nisam znao da je ona takva, da sam znao, ne bih ušao u takvu priču. Imam loša iskustva što se toga tiče, to znate svi. Bila mi je više kul dok smo se muvali. Ona verovatno u vezi traži sigurnost zbog te životne priče, ja to ne mogu da pružim. Bolje da sam uradio ovo na početku, nego da radim stvari na silu. Mislim da je poštenije da ovo uradim sad, nego da pustim da prođe - odgovorio je Filip, pa nastavio:
Ovo što se desilo sa Ivanom, mi pre toga nismo ni komunicirali, sve je bilo neplanirano. Ne mislim da joj je toliko teško, koliko se pravi da je tako. Na onoj žurki ništa nije izgledalo tako, igrala je sa Borom, mešala je. Malo mi je sve preuveličano, malo mi je krivo što je tako ispalo. Mi smo bili zajedno tri dana. Ovo nije prebacivanje krivice, samo hoću da kažem da nije toliko povređena koliko se priča. Ne mislim da glumi, verujem da joj je teško, ali ne verujem da je toliko. Ja jesam kriv, sve to stoji. Ali smatram da sam izabrao manje zlo od većeg. Ako je ovako reagovala posle tri dana veze, kako bi reagovala posle mesec dana. Ja sam tačno provalio kakav je ona tip.

Foto: TvPink Printscreen

Kakav je ona tip i da li je takav tip devojke bio pogodan za manipulaciju osećanjima, pošto mnogi misle tako? - upitao ga je Darko.
Bila mi je gotivnija dok smo se muvali. Posle sam skontao da traži sigurnost, verovatno zato što nije imala roditelje. Bila je drugačija, opuštenija - odgovorio je Đukić, a onda ga je Marija Kulić iskritikovala:

Pročitajte: NAMA JE BILO VRH, NIKOGA NISMO VIDELI! Ivana Šopić i Filip Đukić progovorili o svom odnosu, pa priznali da li će OZVANIČITI SVOJU VEZU! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Svi smo čuli njenu priču, ona je bila poslednja devojka sa čijim emocijama je trebalo da se igraš. Ja se ne bih usudila da je povredim nikako - pričala je Marija, a onda je Marko Janjušević ustao da odbrani Filipa, pa dodao:
Znala je sa kim stupa u vezu, bio je sa osam riba u rijalitiju - ispričao je Janjuš.

Foto: TvPink Printscreen

Posle toga su se umešali i ostali zadrugari i nastala je opšta polemika.

Iskoristio si je i povredio si je - vikala je Miljana Kulić na Filipa.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Filip Đukić

#Marija Kulić

#Milica Kemez

#Miljana Kulić

'