AKTUELNO

Nova veza na pomolu?

Iva Grgurić i Stefan Karić su imali priliku da se upoznaju bliže dok su boravili u izolaciji kao potrčci, a to im je pomoglo i da shvate da među njima postoje emocije. Tokom emisije "Pitanja novinara" urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević upitao je Karića kakve su se to emocije rodile među njima.

Njih dvoje su otvoreno pričali o ovome i priznali da su simpatije obostrane, a da će vreme pokazati kako će se njihov odnos odvijati.

Kakve su se to simpatije, emocije rodile između tebe i Ive - glasilo je Darkovo pitanje za Stefana.

Foto: TvPink Printscreen

Imao sam malo loše mišljenje o Ivi, ali je ona sve to ispravila. Kada smo spojili krevete, shvatili smo da ima simpatija između nas. Imali smo vremena da popričamo o svakakvim stvarima. Izuzetno je dobar lik, imamo teme i dobru komunikaciju. Lepo nam je za sada, ali videćemo šta će biti - rekao je Stefan.
Vladimir je lep i zgodan dečko, ali nikada ne bih bila sa njim, jer nije ozbiljan dečko. Misteriozan je, duhovit je dečko. Nećemo da se zalećemo. Upoznavaćemo, samo spontano, pa ćemo videti dokle ćemo dogurati - pričala je Iva koja je sve vreme imala osmeh na licu.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Iva Grgurić

#Stefan Karić

'