AKTUELNO

Reljić nije mogao da se smiri.

Jelena Krunić i Filip Reljić su ove noći rešili da okončaju svoju romansu zbog nesuglasica u vezi. Naime Filip je imao krizne situacije u Beloj kući koje je želeo sam da prevaziđe, a ta odsutnost je smetala Krunićevoj. Ona je uvidela da njih dvoje nisu jedno za drugo, pa je zajecala za crnim stolom jer je shvatila da je ponovo napravila grešku u ljubavi.

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj prizor je potpuno slomio Filipa koji je zaplakao ispred Bele kuće, a zadrugari su prilazili da uteše Reljića.

Jelena je povređena. Jelena mora pored sebe da ima temperamentnog muškarca, ti nisi iz ove priče. Ti ako želiš da ostaneš sa njom, onda moraš sve to da istrpiš - posvetovala ga je Dalila Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

U jednom trenutku Filip je shvatio da je Vladimir Adžić zapravo taj koji je bacio crv sumnje da je Filip tražio samo razlog da raskine sa Jelenom, zbog čega je Krunićeva zajecala, pa je krenuo da se obračuna sa njim, a zadrugari su ga sprečili kako ne bi došlo do većeg okršaja.

Znaš šta je bila fora, ja blejim tamo sa Vladom i Draženom i Veskom i pričamo najnormalnije, ništa im nisam rekao za Jelenu, rekao sam im samo da samo raskinuli, Vlada je samo skočio i rekao da ne zna kako da raskine. Ja nisam hteo ništa da mu govorim dok ne raščistim sa njom - pričao je Filip zadrugarima.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Filip Reljić

'