AKTUELNO

Folk diva još jednom je dokazala da je pravi profesionalac.

Ekipa "Premijera - Vikend specijala" se i ove nedelje potrudila da vam prikaže sve aktuelnosti i zanimljivosti koje su se dogodile u nedelji iza nas.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovog vikenda širom Srbije naše najveće muzičke zvezde Svetlana Ceca Ražnatović, Željko Joksimović i Dragana Mirković održale su svoje koncerte na raznim manifestacijama.

Ceca je uprkos prehladi bila odlučna u nameri da ispoštuje svoju publiku i održi koncert za pamćenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se zaista potrudila i veći strah mi je od bolesti bio da otkažem koncert. Da sam otkazala, to znači da bih se ugasila. Jak virus me je pogodio, ali infuzije su bile delotvorne, tako da tu sam i sve je bilo super - istakla je Ceca.

Ovog leta Željko je održao koncerte u Torontu i Čikagu, te je preneo svoje utiske sa svoje inostrane turneje i otkrio da li je Amerika "njegova šoljica čaja".

Foto: TV Pink Printscreen

Radio sam tamo, bilo je stvarno lepo, ali ne bih živeo tamo nikada, pogotovo što sam tamo bio posle devet godina i zaista mi ne prija. Nisam nešto impresioniran - rekao je Željko.

Foto: TV Pink Printscreen

Folk zvezda Dragana Mirković  svoju publiku pored svojih pesama osvojila je osmehom, a kako sama pevačica ističe, za to je zaslužan i njen suprug sa kojim nakon svoje turneje ide na zaslužene odmor.

Posle turneje idem u Irsku i mnogo se radujem, jer nikada do sada nisam bila tamo. Želim da upoznam njihovu kulturu i ono što mi je od svega draže, tamo ćemo proslaviti godišnjicu braka i jedva čekam - rekla je Dragana.

Pink.rs

#Dragana Mirković

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Željko Joksimović

'