AKTUELNO

Nije mogao da sakrije ovo.

Zadrugar Stefan Milošević u toku dana proslavljao je svoj rođendan, a čim je stiglo pismo Velikog šefa, svi su bili ushićeni da vide kako će izgledati torta slavljenika, ali i znatiželjni da li će moći da uživaju u hrani i piću i provode se uz dobru muziku.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, sve je zaprepastio prizor kada su ugledali tortu u obliku izmeta, a takmičari su od svega mogli da probaju samo banane i ajvar.

Kako su svi primetili da Stefan nije dobio ni čestitke od svojih najbližih, mi smo odmah kontaktirali njegovu najveću podršku Predraga Popovića Popa koga smo odmah upitali da nam otkrije šta se krije iza ovog poteza ljudi koji su mu sve to poslali.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

On voli da se sp*da sa tim stvarima, zato mu je takva torta i poslata, to je bila njegova želja. Što se čestitke tiče, sigurno je dobio, ali nije želeo da pročita pred svima - rekao je Pop.

Takmičar je bio vidno tužan dok su mu cimeri čestitali rođendan, a kako su svi došli do pretpostavke da je to zbog činjenice da se niko nije setio da se potrudi da upriliči njegovo slavlje, Pop je ukratko demantovao te navode.

Foto: TvPink Printscreen

On je bio tužan zato što njemu nedostaje majka i devojka, koja ga čeka napolju. Ne verujem da je bio tužan zbog tih stvari, cela ekipa našeg radija mu je poslala čestitke i on zna da ga mi podržavamo i pratimo. Ne znam zbog čega nije poslato nešto više, ali pretpostavka je da to nije moglo da stigne do Zadruge.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'