AKTUELNO

Svako izneo svoje mišljenje.

Voditelj Milan Milošević je ušetao na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi počela još jedna emisija "Gledanje snimaka". Na prvom klipu koji je pušten Mina Vrbaški i Iva Grgurić su razgovarale o Ivani Šopić, Stefanu Kariću i Vladimiru Tomović.

Pročitajte: Otkad se razveo, Mirko IMA SAMO JEDNU ŽELJU! Dirnuće vas kad čujete koliko su se njegovi stavovi promenili! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

To je bilo kada je Iva došla kod mene, komentarisala sam Tomovića. I mislila sam da će da bude ''Igra istine'' i htela sam da pitam Ivu kako je izgledao taj flert, između Stefana i Ivana - ispričala je Mina, pa prokomentarisala savetovanje Marije Kulić, a ona je odmah ustala i poručila Ivi sledeće:
Našla si crkvu u kojoj ćeš da se moliš, samo slušaj Minu. A ja ću uvek kada me ne poslušaš da kažem da se ne slažem sa tvojim ponašanjem - poručila je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Ne sme da se zamera Ivani zbog Stefana. Ali sada je Ivana našla dečka. To je ozbiljan cirkus - ustao je i rekao Lepi Mića.
Uglavnom, ja sam rekla Mariji da moram pričati sa Ivanom. Dogovorili smo se. Marija ju je pitala namerno da li bi bila sa Stefanom da Pešićka nije bila sa njim, a ona je rekla da bi. Ja sam to njoj zamerila što su te reči izlazile, nas dve smo to rešile - objasnila je Iva.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nemam problem da kažem kada mene Marija Kulić pita, da ja kažem da prave priču. Marija je tada rekla da zamislim da Jelena ne postoji, a ja sam rekla da verovatno bih. Iva je to meni zamerila i da to nije trebalo da kažem, a ja mislim da je bolje da kažem. Žao mi je iskreno. Ona mi je rekla da su joj napunili glavu. Glava ti je napunjena odavno. Rekla je za Minu, Đedovića i Mariju Kulić. Ako ja igram i zavodljivo gledam Stefana, pustite klip i raskerečite me - ispričala je Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga je nastala opšta zbrka zbog Ivaninog odgovora, a glavni problem je bio što je rekla da ne bi bila sa Stefanom zbog Jelene, a nije to isto rekla zbog Ive.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Zadruga 3

'