AKTUELNO

Ovo će oduševiti sve njene fanove.

Popularna pevačica Dara Bubamara uskoro planira da snimi duet sa svetski poznatim francuskim DJ Snejkom.

Foto: Promo.

Naime, Dara i autor poznate pesme „Taki, taki“ upoznali su u Srbiji, jer je njen bivši suprug Milan Kesić prijatelj svetski poznatog DJ-a. Njihovo upoznavanje dogodilo se još 2008. godine, kada je Francuz puštao muziku na venčanju pevačice i biznismena.

View this post on Instagram

Hate it or love it the underdogs on top.

A post shared by djsnake (@djsnake) on

Mladencima je popularni di-džej, koji je tada bio još u usponu, gostovao na svadbi kao muzički poklon, a na gala proslavi napravio je ludu atmosferu. I sama Dara nedavno je na svom profilu na Instagramu objavila fotku sa svog venčanja na kojoj Snejk pušta muziku, pa ga je i tagovala uz emotikon srca. Na fotografiji se videlo da je i pevačica bila oduševljena izborom muzike, pa je igrala uz zvuke koje je puštao Snejk.

Dara voli moderan zvuk i ne beži od eksperimenata. Kada joj je predloženo da napravi hit duet sa Snejkom, oduševila se i već postoje neke naznake da će do saradnje doći, jer i di-džej ima lepo mišljenje o njoj. To će biti prava bomba - kaže izvor blizak folkerki.

Inače, poznato je da Milan o svojoj bivšoj supruzi vodi brigu kao da su i danas u braku, jer je ona majka njihovog sina Koste. Dara je u poslednje vreme, kako je rekla, dobila energiju koju nikad dosad nije imala u karijeri, ali teško da je od nje iko očekivao saradnju sa svetskom zvezdom. No, kako stvari stoje, i to je vrlo moguće.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Pink.rs

#Dara Bubamara

'