AKTUELNO

Povukla se iz medija.

Pop zvezda Zorana Pavić nizala je hitove devedestih godina prošlog veka i bila je prilično prisutna u javnosti, međutim u poslednje vreme se skoro potpuno povukla iz medija.

Foto: TV Pink Printscreen

Publika je pamti, osim po pesmama "Da mi ime ne zaboraviš", "Sanjam te još", "Hoću da sam slobodna", "Žetva", "Jedina", "Sunce u očima" i po voditeljskom angažmanu u jednoj emisiji.

View this post on Instagram

"Idi preko, idi okolo, idi kroz...ali idi".

A post shared by Zorana Pavic (@zourana_guevara) on

Takođe, pevačica se oprobala i u glumačkim vodama, te je imala ulogu u predstavi "Ko vam dade predstavu?" koja je nastavak pomenutom televizijskog kabarea i u kojoj takođe glumi pevač Igor Lazić Nigor.

Publika je nakon premijere ove komedije Zoranu ocenila kao izuzetnu talentovanu za glumu i imitaciju.

Osim brojnih uspeha u svetu šou-biznisa, pevačica je imala i nekoliko ozbiljnih životnih udaraca.

Naime, spekulisalo se i pisalo 2009. godine da boluje od opake bolesti grlića materice, međutim ona je to demantovala i otkrila da postoji izvesna bolest, o kojoj ne želi da previše detaljiše.

Shvatila sam da je moj problem uzrokovan emotivnim šokom koji sam doživela i spakovala sam ga u fioku praveći se da ne postoji. Sve što mi se u prošlosti dogodilo izazvalo je ozbiljan hormonski poremećaj koji me je prikovao za krevet. Ali, to je situacija s kojim sam morala sama da se izborim. Problem je ličan i autentičan, ali nisam želela da o njemu javno govorim do danas. Možda je moja greška što nisam rekla i sprečila insinuacije. Uprkos bolesti, radila sam, samo se nisam eksponirala u javnosti - rekla je Zorana svojevremeno.

Pet godina kasnije, 2014. godine, Zorana je doživela i manji srčani udar, od kojeg se ubrzo oporavila i nastavila da bude nasmejanog lica.

View this post on Instagram

🌹❤💤

A post shared by Zorana Pavic (@zourana_guevara) on

U današnje vreme, pevačica se posvetila izvođenjem predstave, ali i dalje se često lati mikrofona u posebnim prilikama.

Pink.rs

#Zorana Pavić

'