AKTUELNO

Da li će im ovo pomoći da osveže vezu?

Monja Milenković je zadrugarka koja je nakon dve nedelje napustila rijaliti program "Zadrugu 3", a ona je tokom gostovanja u studiju imenovala Baneta Čolaka za novog vođu. Po dolasku voditelja Milana Miloševića, Užičanin je izabrao potrčke za ovu nedelju.

Čolak je imenovao za potrčke Milicu Kemez i Filipa Đukića, rijaliti par koji je pre nekoliko dana raskinuo svoju romansu, a Užičanin je imao na umu da se njih dvoje ponovo spoje i osveže svoju vezu.

Foto: TvPink Printscreen

Smatram da je ostalo mnogo nedorečenih stvari i da ta priča treba još da se razrađuje. Verujem da će to izaći na dobro. Oni su rekli da trenutno ne razgovaraju, a kada su Milicu pitali šta bi mu rekla, a ona je istakla da ima svašta da mu kaže - objasnio je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Osim potrčaka, Bane je za omiljenu osobu izabrao Ivanu Krunić sa kojom ima veoma odličnu komunikaciju, a zadrurgari smatraju da Čolak ima simpatije prema njoj.

Foto: TvPink Printscreen

Ova osoba mi je mnogo draga, znam da joj je sada teško i želim da sada izađe iz ovog stanja. Omiljena osoba je Ivana Krunić. Ja uživam da pričam sa njom - rekao je Bane.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Bane Čolak

#Ivana Krunić

#Milica Kemez

'