AKTUELNO

Drago mu je što je srećna.

Prvu sezonu "Zadruge" obeležila je situacija u kojoj su glavni akteri bili Luna Đogani, Sloba Radanović i Kristina Kija Kockar. Luna je tada uplovila u vezu sa Slobom, koji je u tom momentu bio oženjen sa Kristinom Kockar.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: UPLAŠILA SE? Nataša Bekvalac progovorila o svojim najvećim strahovima, pa PRIZNALA OVO! (FOTO)

Danas svi oni imaju blistave karijere, a Luna je nakon pobede u "Zadruzi 2" odlučila da ugradi silikone. Njen novi izgled odlučio je da prokomentariše Sloba. Radanović je za svoju bivšu devojku rekao kako mu je drago što je ona sada srećna i zadovoljna svojim izgledom.

Foto: Privatna arhiva

Mogu da kažem da mi je drago što Luna radi na svom izgledu i čini nešto da se oseća zadovoljnom i srećnom, ali nisam kompetentan da govorim o tome. Lepa je devojka, stvarno, fino izgleda, treba da drži do sebe - govorio je Sloba.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović

Luna je nedavno imala svoj prvi nastup, nakon prvog hita "Deveti krug" koji je izazvao veliku pažnju javnosti. Sloba je ovom prilikom progovorio i o mogućoj muzičkoj saradnji sa nekadašnjom devojkom.

Foto: TvPink Printscreen

Fino zvuči, njeni roditelji su imali super karijeru i treba da se trudi da u tome uspe. Duet sa njom ne bih snimio, previše je pričati o tome - komentarisao je Sloba muzičku karijeru Lune Đogani.

Pink.rs

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'