AKTUELNO

Otvorila dušu!

Voditelj Ognjen Amidžić u svojoj emisiji "Amidži šou" ovog utorka ugostio je i pevačicu Ildu Šaulić. Ona je pred Pinkovim kamerama uživo u programu pričala u svom ocu Šabanu Šauliću, koji je tragično izgubio životu u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Ona je istakla i da njena majka Gordana Šaulić još uvek ne može da veruje da Šabana nema, a rekla je i da redovno obilazi očev grob.

Foto: Pink.rs.

U nastavku emisije Šaulićeva je rekla kako je tokom leta boravila u Krčedinu i da je tek sada shvatila zbog čega je pevač u ovom mestu provodio mnogo vremena, u svojoj vikendici na Dunavu. Ilda je istakla i da je sačuvala Šabanove stvari koje želi da nosi.

Foto: TvPink Printscreen

Ima mnogo uspomena i sačuvala sam jako puno njegovih stvari. I kačkete, i džempere i neke stvari koje želim da nosim. Nikad nakon smrti roditelja ne možeš da se vratiš u normalu. Gubitak roditelja je jedna od najtežih stvari koje život može da ti donese. To je strašna stvar! Sada bih imala mnogo toga da ga pitam. I vezano za dete i za supruga... Mi smo se vezali poslednjih 10 godina kada smo zajedno putovali na nastupe - govorila je Ilda.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Ilda Šaulić

'