AKTUELNO

Ne može da mu odoli.

Mina Vrbaški se tokom cele noći nije odvajala od Vladimira Tomovića, te je dobila titulu njegove večerašnje pratilje. Naime, nakon što su pali strasni zagrljaji i poljupci, Mina nije mogla da izdrži i ne prizna Tomoviću da ima emocije prema njemu, ali da postoji prepreka da uplovi u vezu sa njim.

Naime, Mina je priznala Crnogorcu da ima dečka koji joj se dopada i sa njim je bila u vezi neposredno pre ulaska u "Zadrugu 3", ali da su njene emocije prema Tomoviću veoma jake i nije sigurna da će odoleti njegovom šarmu.

Foto: TvPink Printscreen

To nije ništa dugo, to traje nekih mesec i po dana. Moji su ga najviše zavoleli. To je više kao znak poštovanja. Ja sam njemu rekla da ja idem u rijaliti. Ja sam rekla da ako se meni emocije pojave da ja ne mogu da se kontrolišem. To nije ljubav. On je otišao u London, ja sam ostala duže u Beču, svega smo 20 dana bili zajedno - pričala je Mina Vladimiru.
Pa dobro, rodile su se neke emocije. Ja neću nikoga da povredim, mi prvo treba da se družimo. Ti moraš da shvatiš da ima 19 godina, ako to nije pravo... Moraš sve da postaviš na svoje mesto, kome ja trebam ovakav. Vidim da si se zaplakala zbog mene, to ne treba tako - pričao je Tomović.
Neću da pričam, ispašću ljubomorna - pravdala se Mina koja je bila na ivici suza.

Foto: TvPink Printscreen

Da li će Mina ponovo pogaziti svoje reči i otpočeti vezu u rijalitiju, ostaje da saznamo tokom narednih dana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Mina Vrbaški

#Vladimir Tomović

'