AKTUELNO

Ima samo lepe reči za bivšu suprugu.

Posle sedam godina skladnog braka Anabela i Andrej Atijas odlučili su da se raziđu. Kao bomba je odjeknula vest da se njih dvoje razvode, a odmah su se pojavile i razne spekulacije o tome šta je razlog njihovog rastanka.

Foto: Ivan Vučićević

Iako su pojedini navodili da je u pitanju prevara i druga žena u koju se Andrej zaljubio, Anabela i on su to demantovali, a Atijas se sada prvi put oglasio za medije i progovorio o razvodu.

Uvek ću biti tu za Anabelu. Čak i možda više nego kada smo bili u braku. U super smo odnosima. Anabela je normalna žena, kraljica. Uvek ću da je poštujem, cenim i volim. To je majka mog deteta. Ljudi sada misle da ću da pričam kao kada sam se rastao od Jasmine. Ali Jasmina je zlo zla. S njom nikada neću biti u dobrim odnosima, za razliku od Anabele koja je dobar čovek. Ja sam neko s kim može čovek da se dogovori šta god hoće. Ja sam takav. Nisam loš čovek - rekao je Atijas i dodao da se neprestano čuje sa svojom ćerkom, koju je dobio u braku sa Anabelom:

Foto: Pink.rs

Ja se svaki dan čujem sa Blankicom, a čujem se i s Anabelom. Dopisujemo se. Anabela je maksimalno korektna. Mi smo se razveli i sada je svako krenuo svojim putem. Ona to poštuje, ceni me. Mi smo razveli pre mesec dana, a ne živimo već dva zajedno.

Andrej je progovorio i o bivšoj ženi Jasmini Skender, koju je trudnu ostavio zbog Anabele, te je istakao da je ona zlo od žene.

Ona se razočarala što sam ja ostao u dobrim odnosima s Anabelom. To nju boli, jer s njom nikada neću biti dobar. Ona je zlo koje je meni uništila život, a Anabela je suprotno. Anabela je anđeo - naveo je Atijas.

Foto: Ivan Vučićević, Printscreen Instagram/jasminaskender

PROČITAJTE JOŠ: JEDVA ČEKA DA POSTANE BAKA! Goca Džehverović progovorila o Savi i Adriani nakon njihove veridbe: DANIMA PLAČEM OD SREĆE! (VIDEO)

U medijima su se pojavili naslovi i da je za njihov razvod kriva Anabelina ćerka Luna Đogani i njene učešće u rijalitiju, ali Andrej je to oštro demantovao.

Da je uticalo, mi bismo se razveli dok je Luna bila u “Zadruzi 1”. Ja sam sa Lunči super. Uvek smo u kontaktu - zaključio je Anabelin bivši muž.

Pink.rs

#Anabela Atijas

#Andrej Atijas

'