AKTUELNO

Njena deca su mogla da ostanu bez majke!

Voditeljka, pevačica i najpopularnija loto-devojka Suzana Mančić izuzetno vodi računa o svom izgledu, a otvoreno je priznala da je to moglo i da je košta života.

Naime, Suzana je želela da smrša pa je posegnula za tabletama za mršavljenje zbog kojih je na kraju završila u bolnici.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

- Uzimala sam obskurne tablete za mršavljenje u kojima je bilo amfetamina. Znala sam da ga ima, ali sam mislila da je u manjim količinama. To je bilo pre deset godina i tada su bile jako skupe. Obično sam imala samo za jedan mesec. Koštale su 200, 300 evra za jedan mesec. A onda se desilo da sam imala neke pare i nastavila sam da pijem i drugi i treći mesec. Pošto sam intenzivno vežbala, videla sam da mi je skakao puls i ja prestanem da pijem to. Sećam se, bio je ponedeljak. U petak, ja umesto da odem na Mikonos sa svojim dragim, završim u bolnici sa pulsom koji nisam uopšte mogla da očitam. Tada sam se zarekla da više nikada neću uzimati ništa za mršavljenje. Od tada strogo pazim šta jedem, pijem i kakve tablete uzimam - priznala je Suzana u jednom intervjuu koji je dala pre nekoliko godina.

Ona kaže da joj je u tom trenutku bilo najteže zbog njenih ćerki.

Meni su u bolnici samo suze išle. Sećam se da sam pomislila "Zar deca zbog gluposti da mi ostanu siročad?". Treba se čuvati, ko sebe čuva i Bog ga čuva - zaključila je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Suzana Mančić

'