AKTUELNO

Zadrugarka je satima bila intimna sa Đukićem, uprkos tome što ju je on pre samo nekoliko dana ignorisao i raskinuo sa njom.

Protekle noći u Beloj kući se dogodilo nešto što je malo ko mogao da pretpostavi. Naime, Milica Kemez i Filip Đukić prepustili su se strastima, pa su nekoliko sati imali maratonski s*ks.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvoje su pre nekoliko nedelja imali kratku romansu, ali je ona okončana kada je Đukić rekao da ne želi ozbiljnu vezu. Međutim, izgleda da je Milica prešla preko ove izjave, pa se sinoć upustila u intimne odnose sa ovim rijaliti zavodnikom. Pošto je prošlog puta kada ju je Filip ignorisao Kemezova prolila more suza, mi smo odmah kontaktirali njenu koleginicu i prijateljicu, koja je bila u šoku zbog svega što se izdešavalo protekle noći.

Ispratila sam... Pa dobro, sve je za ljude. Smatram da je Milica mlada, željna ljubavi i pažnje. Možda je trebalo malo da sačeka, ali šta je tu je - rekla je Miličina koleginica.

Foto: TvPink Printscreen

Mi smo je pitali da li smatra da će Kemezova naići na osudu javnosti, s obzirom na to da se upustila u s*ksualne odnose vrlo brzo.

Sigurno će naići na osudu, kao što su svi bili osuđeni, Luna, Kija, Teodora, svi su naišli na osudu, tako da će i Milica sigurno. Ali pravi prijatelji je neće osuđivati, mi smo tu samo da je podržimo - rekla je njena koleginica.

Zadrugarkina prijateljica otkrila je i da čin od protekle noći za Milicu nije samo prolazna avantura i s*ks za jednu noć, već da od Filipa sada očekuje ozbiljnu vezu, ali da nije sigurna da li će se ta očekivanja i obistiniti.

Milica ne očekuje da je to avantura za jednu noć, sad ćemo videti kako će se Filip postaviti. Ona očekuje vezu, kad se veže, ona je takva. Prilazili su njoj i drugi momci, pa ih je odbijala, ona očekuje vezu - zaključila je koleginica Milice Kemez.

Foto: Pink.rs.

PROČITAJTE JOŠ: OD NJEGA SU TO SVI OČEKIVALI, ALI OD NJE NE! Filipov drug se oglasio nakon vrele akcije Milice Kemez i Đukića: Drago mi je što je otvorio sezonu, ali neće se tu zaustaviti! EVO ŠTA IM PREDVIĐA! (FOTO)

R. L.

#Filip Đukić

#Milica Kemez

'