AKTUELNO

Teniserka se trenutno uspešno oporavlja od povreda.

Naša proslavljena teniserka Jelena Janković već više od godinu i po dana ne izlazi na teren, zbog ozbiljnih zdravstvenih problema i sportskih povreda.

Foto: Instagram

Najveću podršku u ovim trenucima Jeleni pruža njena majka Snežana, koja otkriva i kakve je sve naslove čitala o sebi i koliko joj to zapravo smeta.

Mnogo smo vremena proveli tražeći dobre lekare. Izmoždili smo se u tome i premda se ona sada oseća dobro, još nije sve došlo na svoje. Neki su govorili da ja odlučujem o njenoj karijeri i da je teram da igra tenis. Verujte, da je to ikada bila istina, rekla bi mi da uzmem reket i da igram sama. Ipak, oguglali smo na podmetačine. Neka pišu šta žele, neka govore da sam aždaja, ali uspešnim ljudima uvek nešto mora da se nađe - rekla je Snežana.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: ZAR DECA DA MI OSTANU SIROČAD! Suzana Mančić završila u bolnici! Koristila tablete koje su mogle da je KOŠTAJU ŽIVOTA! (FOTO)

Majka naše teniserke dodaje da se Jelena sada polako oporavlja od povreda i to u blizini Beograda, jer najviše voli da bude u svojoj zemlji okružena prijateljima.

Pink.rs

#Jelena Janković

'