AKTUELNO

Po svemu sudeći, i dalje se pretvaraju da su samo prijatelji.

Mlada pevačica Teodora Džehverović, zvezda prve "Zadruge", već godinu dana, kako se šuška, krije da je u vezi sa manekenom Anđelom Rankovićem. Njih dvoje su u avgustu prošle godine obavestili javnost o krahu svoje veze koju su započeli u rijalitiju - međutim, mnogi tvrde da nikada nisu ni raskinuli već da su rešili da po svaku cenu sakriju istinu, kako bi zaštitili svoju vezu od brojnih negativnih kritika i učestalih mešanja porodica.

Da su njih dvoje zaista nerazdvojni potvrdili su i komšije lepe pevačice na Novom Beogradu.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić/Pink.rs

- Ne znam šta se piše po novinama, ali znam šta vidim. Anđela skoro svakodnevno viđam ovde u kraju. Nekad sa njom dolazi ovde, nekad sam. Često zajedno šetaju psa. On je često dovozi i odvozi svojim autom. Stalno je kod nje u stanu i, iskreno, ne deluje mi da su samo prijatelji. Mada ih nikada nisam videla da razmenjuju nežnosti u javnosti - otkrila je prodavačica iz jednog lokala koji se nalazi u blizini zgrade u kojoj živi Džehverovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

- Uvek se ljubazno javi, nasmejana je i doterana. Stvarno je normalna devojka, ne glumi zvezdu. Video sam je nekoliko puta sa nekim momkom, mislim da je to Anđelo. U kakvom su odnosu, ne znam, ali on dolazi kod nje - rekao je još jedan komšija.

Pink.rs

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'