AKTUELNO

Tako je moralo biti!

Popularna pevačica Mia Borisavljević zaintrigirala je čitav region svojom novom pesmom i spotom „Zaljubljiva“, koji je danas premijerno objavljen na socijalnoj platformi Jutjub.

Foto: Printscreen YouTube/daVideo

Pevačicini fanovi željno su iščekivali da saznaju zašto pesma nosi baš takav naziv, a čim su pogledali spot, sve im je postalo jasno – naime, radnja spota je, kako je sama pevačica istakla, lepršava, te da želi da ovom pesmom "produži leto". Nova pesma i spot oduševili su i premašili očekivanja publike, a Mia ne krije da je prezadovoljna prvim utiscima.

Foto: Printscreen YouTube/daVideo

Ovo je šesta pesma na albumu. Moram da kažem da sam stvarno zadovoljna i ova kao ostale tri pesme koje treba da izađu su nekako najbolje. Ova je pesma je čekala neki pravi momenat. Spot smo snimali na moru, u Turskoj, gde smo bili dvadeset dana. Sam spot je lepršav sa pozivitnom energijom i zbog toga sam je sada izbacila, a ostale su tri pesme sa albuma, koje će izaći odjednom, od kojih je jedna moja omiljena. Naziv "Zaljubljiva" je zbog toga što je to najupečatljivije u pesmi i nosi jednu lepu poruku - poručila je Mia.

Foto: Printscreen YouTube/daVideo

Poslušajte i pogledajte novi Mijin hit:

Pink.rs

#Mia Borisavljević

'