AKTUELNO

Mnoge su poželela da nikad nisu imale nikakve korekcije na sebi.

Poznate dame sa srpske estrade radi lepog izgleda podvrgle su se plastičnim operacijama, ali su se mnoge među njima i pokajale. Pojedine su gorko zažalile zbog želje da pojedine delove svog tela dovedu do perfekcije, pa im je čak i život visio o koncu, dok su neke imale ozbiljne zdravstvene probleme, te su bile prinuđene na vađenje implanta.

Slavica Tripunović Dajana je priznala da joj se silikon u grudima oštetio tokom trudnoće te je hitno morala na operaciju i za dlaku izbegla komplikacije.

Foto: TV Pink Printscreen

Bojana Rajić Đurđević je shvatila da je preterala sa silikonima u usnama te je odlučila da ih smanji. Izjavljivala je da ju je izuzetno bolelo, te da se pokajala što ih je ikada i stavljala.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Goga Sekulić je bila prinuđena da izvadi silikonske implantate iz grudi! Zbog svakodnevnih bolova u kičmi, njen trener i kiropraktičar savetovali su joj da bi bilo najbolje da ukloni „teret“ iz poprsja.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Marina Visković je priznala da je napravila grešku što je stavila silikone u usne jer su joj se izderformisale, pa ih je izvadila. Rekla je da je iskustvo vađenja bilo bolno, ali je sada prezadovoljna izgledom.

Foto: Instagram.com/marina_viskovic_official Verified

Soraju Vučelić mnogi poznaju zbog operacije i fotošopa, ali njen motiv smanjivanja implanta iz grudi i usana bili su zdravstveni problemi.

Foto: Instagram

Autor: Pink.rs

#Plastične operacije

<
'