AKTUELNO

Petoro dobitnika sa najvećim brojem lajkova dobili su poklone za dan ljubavi.

Konkurs vašeg omiljenog portala Pink.rs povodom Dana zaljubljenih završen je juče, a svi učesnici imali su priliku da od 1. do 13. februara romantičnim fotografijama sa svojim partnerima konkurišu za pet poklona.

Prema broju lajkova - 336, prvo mesto na našem konkursu zauzela je Ana Josipović svojom romantičnom fotografijom i dobila na poklon put u Veneciju za dve osobe agencije Viva Travel.

Foto: Printscreen Facebook

Drugo mesto sa 245 lajkova zauzima Boban Škorić, a na poklon je dobio romantičnu večeru za dvoje za Dan zaljubljenih - u prestižnom restoranu Voulez-Vous Etage.

Foto: Printscreen Facebook

Treće mesto na našem konkursu zauzela je Irena Radovanović sa 90 lajkova i na poklon dobila dve karte za koncert pevača Harija Varešanovića za Dan zaljubljenih u Hali "Spens" u Novom Sadu.

Foto: Printscreen Facebook

Četvrto mesto pripalo je Bojanu Stanojeviću sa 89 lajkova, a na poklon je dobio dve karte za bioskopsku projekciju filma "Pedeset nijansi mračnije" u bioskopu Cineplexx Delta City na Dan zaljubljenih.

Foto: Printscreen

Peto mesto zauzela je Sonja Vislavski sa 88 lajkova i na poklon dobila kozmetičke preparate za "nju" i "njega" - proizvođačke kompanije Sarantis.

Foto: Printscreen Facebook

Ekipa portala Pink.rs zahvaljuje se svima koji su učestvovali u konkursu.

Srećan Dan zaljubljenih!

#Konkurs

#Pink.rs

#Poklon

'