AKTUELNO

Nije znala šta je snašlo!

U ovonedeljnom izdanju emisije "Magazin In" voditeljke Sanje Marinković gošće su bile Teodora Džehverović, Vjera Mujović, Anabela Bukva, Rada Manojlović i Nada Obrić. One su pričale o tome šta su muškarci radili za njih, a priča Nade Obrić ostavila je sve bez teksta.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, ona je ispričala da je jedan muškarac skočio sa balkona da bi pokazao koliko je voli.

Imala sam koncert, tad sam imala svoje ozvučenje, koje smo iznajmljivali. I odjednom odnekud probija svo to ozvučenje i sve se čuje "Nado, volim te!". I sad oni reflektorom nađu čoveka, on na balkonu. I završio se koncert, on i dalje ponavlja, i priđe, poznat je čovek, ali nažalost nije među nama. I kaže on kako me mnogo voli i da bi umro za mnom. I kažu mu oni "Nemoj da umreš, aj skoči sa balkona da dokažeš koliko je voliš" i on nije završio, ovaj je već skočio. Ja sam vrisnula, svi krenuli na njega, ja da ga opipam, a on kaže "E hvala Bogu, pipnula me je" - ispričala je Nada i nasmejala sve u studiju.

U toku emisije, Nada je priznala i da je zbog ljubavi imala probleme sa zdravljem, a priznala je da je jednog od svojih bivših muževa toliko volela da je htela da se ubije.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Magazin In

#Nada Obrić

'