AKTUELNO

Posrećilo im se!

Mnoge dame sa naše javne scene imale su sreće u ljubavi, a nekima od njih se posrećilo da njihov "gospodin pravi" ima i puno novca. Šeici, vlasnici svetski poznatih kompanija, holivudski magovi samo su neki od muškaraca koji su pali na lepotu naših žena. Krenimo redom.

JELENA BIN DRAI

Jelena Jakovljević nekada nije imala novca čak ni da cela njena porodica prisustvuje manifestaciji "Izbor za miss" na kojoj je pobedila. Njen život je 2008. godine promenjen iz korena. Ona se udala za arapskog šeika Saida Bin Draia, sa kojim ima troje dece, a vlasnica je lanca salona lepote i hotela. Udajom je promenila veru.

MARIJA KARAN

U jeku popularnosti, glumica Marija Karan odlučuje da napravi pauzu i posveti se ljubavi. Ona se udala za čuvenog holivudskog producenta Džoela Lubina i rodila sina kome su dali ime Marko Leo. Par živi u Los Anđelesu, a zahvaljujući svom suprugu, Marija je dobila manje uloge u poznatim holivudskim ostvarenjima.

IVANA BERENDIKA

Ivana Berendika je samo jedna od nekadašnjih članica grupe "Models" koja može da se pohvali time da se dobro udala. Naime, Ivana je u braku sa milijarderom Tomasom Jermolukom, inače jednim od osnivača Gugla. Njih dvoje su pre tri godine dobili blizance, a poseduje i poznati brend nakita koji su prošetale mnoga svetska lica, poput Naomi Vots, Ališe Kiz, Keri Vašington i drugih.

SANDRA MELJNIČENKO

Sandra Nikolić, kako glasi njeno devojačko prezime, bila je, kao i gore pomenuta Ivana, takođe članica grupe "Models", a dok se nije udala za ruskog milijardera Andreja Meljničenka, obožavala je da bude u društvu poznatih. Pre udaje, Sandru su povezivali sa Gagijem Đoganijem, Markom Jarićem, fudbalerom Vladimirom Ivićem i mnogim drugim. No, 2003. godine preokrenulo se sve. Tada je upoznala bogatog Meljničenka koji se zaljubio u nju, 2005. godine su napravili svadbu na koju je utrošeno 3 miliona funti. Par ima ćerkicu Taru i sina Adrijana.

Foto: TV Pink Printscreen

#Jelena bin Drai

#Marija Karan

#Sandra Meljničenko

<
'